ONS VERHAAL

Robertos' Restaurant

ROBERTO'S RESTAURANT

Het verhaal van Roberto’s Restaurant start 25 jaar geleden wanneer Roberto Payer aantreedt als General Manager van Hilton Amsterdam. Zijn Italiaanse wortels en liefde voor pure en simpele smaken zijn ook vandaag de dag nog terug te vinden in authentieke Italiaanse gerechten. Al deze gerechten zijn met receptuur vastgelegd in het boek ‘Pure Italiaanse Keuken’.

Executive Chef
Franz Conde

Voorbestemd voor een ander vak, kwam zijn talent als kok in zijn studententijd bovendrijven. Hij leerde het vak van (sterren)chefs over de hele wereld en brengt dat op zijn beurt over op andere. De visie van Executive Chef Franz op koken en zijn passie voor pure Italiaanse producten geven hem volop inspiratie. Onder zijn bezielende leiding bereidt het keukenteam dagelijks de mooiste Italiaanse signature gerechten.

MASTERCLASS

Leer van Franz hoe je de beste pasta's, lekkerste vlees- en visgerechten en authentieke Italiaanse dessert klaar maakt tijdens de Masterclass! Onze masterclasses vinden plaats vanaf 10 tot maximaal 15 personen. Wil jij samen met je collega's of vrienden een dag in de keuken staan van Roberto's Restaurant? Stuur een email voor alle mogelijkheden.

Private Dining

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een sfeervolle locatie waar u ongestoord kunt genieten met uw gezelschap? We hebben voor u de ideale 'Private Dining' ruimte met prachtig uitzicht over de marina het Noorder Amstelkanaal.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, stuur een mail met uw verzoek.

Pure Italiaanse Keuken

Het boek 'Pure Italiaanse Keuken' van Roberto Payer en Franz Conde werd uitgegeven ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Roberto's Restaurant en is onverminderlijk populair. De beschreven recepten uit verschillende Italiaanse streken zijn eenvoudig door de thuiskok te bereiden. Het boek is te koop in de boekhandel en uiteraard Roberto's Restaurant.

Carrière

Momenteel zijn wij op zoek naar een representatieve Hostess, leergierige Trainees, servicegerichte Waiters, ambitieuze Supervisors en een creatieve Sous Chef. Benieuwd naar de functieomschrijvingen? Bekijk via deze link of de baan bij je past en solliciteer direct!


Roberto

RESERVERINGEN

Online reserveren bij Roberto's
Maak een reservering
Klassiek Italiaans

Sfeervol Terras
Italiaanse Wijnen

Gratis Parkeren