MENU

De pure Italiaanse keuken

De pure Italiaanse keuken

Roberto's Restaurant is trouw aan de filosofie Italiaans te zijn in alle mogelijke facetten. Met respect voor de culinaire geschiedenis en de traditionele gerechten uit de Italiaanse keuken en de sfeer van een klassiek Italiaans restaurant.

Het menu biedt wisselende seizoensgerechten die alle uitsluitend met de beste Italiaanse ingrediënten zijn bereid.
Wij serveren 2-gangen voor €30,- p.p. en 3-gangen voor €38,- p.p.

Tutti a tavola

Ervaar de authentieke Italiaanse gastronomie in Roberto’s. Begin uw lunch met een heerlijk aperitief in elegante Italiaanse sfeer.
Of u nu toe bent aan een lichte zondagse lunch of een uitgebreid menu, Tutti a Tavola biedt een selectie van traditionele Italiaanse gerechten.

1 gang €20
2 gangen €28
3 gangen €35
4 gangen €42

Kinderen tot en met 6 jaar eten gratis mee. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar eten voor de helft van de prijs mee.

De lunch wordt geserveerd van 13.00 tot 16.00 uur.

Antipasti
Voorgerechten

Na het aperitief komen de antipasti op tafel. Bijvoorbeeld mozzarella Campana e finissima di pomodori, met verse mozzarella die rechtstreek uit Italië wordt ingevlogen. De beroemdste antipasto is carpaccio die serveren we strikt volgens de Italiaanse regels zoals het hoort: van dungesneden runderlende en niets anders. Bij de antipasti komt vers gebakken brood. Wij beginnen om 4 uur 's middags met met het bakken van brood. Tijdens het diner heeft het brood de perfecte structuur. Knapperig vers en precies de juiste temperatuur.

Zuppa
Soep

Ontdek de authentieke Italiaanse keuken op zijn best. Perfectie is het sleutelwoord voor iedere geserveerde soep.

PRIMI
Risotto & Pasta

Na de antipasti volgen de primi; deze bestaan meestal uit een pastagerecht of risotto. Vaak wordt er gedacht dat pasta koken makkelijk is, maar het is een precisiewerkje om al dente pasta op het exacte moment uit het kokend water te halen. Daar hebben we bij Roberto's specialisten voor. Als de pasta wordt geserveerd, doe dan als de Italianen: niet wachten op de andere aan tafel. Want, de pasta wacht niet op jou, je eet het als het klaar is!

secondi
Hoofdgerechten

Secondi zijn in de Italiaanse keuken de hoofdgerechten, die bestaan uit vlees of vis. De verschillen binnen Italië zijn groot. Het klimaat en de bodem bepalen in elke regio de ingrediënten voor de receptuur. Gerechten uit het noorden worden eerder met boter gebakken dan in olijfolie, wat in zuiden weer gebruikelijk is. Omdat het land omringd wordt door zee, is vis voor elke Italiaan een zeer geliefd product. Op onze kaart vindt u vis- en vleesgerechten op verschillende manieren bereid.

I Vegetariani
Vegetarisch

Ons à la carte menu biedt ook vegetarische opties. De meeste groenten die in gerechten worden verwerkt komen uit Italië, deze zijn vaak van betere kwaliteit dan de Nederlandse groenten. Stel uw 3- of 4-gangen diner samen met een vegetarisch hoofdgerecht bereid op de traditionele manier.

Dolci
Nagerechten

Na de maaltijd komen de dolce op tafel. Zalige zoetigheden. Natuurlijk prijkt ook bij Roberto's het meest bekende Italiaanse dessert, tiramisù, op de kaart. Roberto Payer bracht vele uren door met de keukenbrigade voor de perfecte tiramisù. Dat recept staat sindsdien op de kaart. En daarnaast vindt u een mooie selectie Italiaanse kazen en de huisgemaakte gelati om uw maaltijd in stijl mee af te sluiten.

RESERVERINGEN

Online reserveren bij Roberto's
 
Klassiek Italiaans

Sfeervol Terras
Italiaanse Wijnen
Gratis Parkeren