WIJNEN

Het beste uit Italië

La Nostra Cantina

De wijnkaart bevat onder andere alle 35 Italiaanse DOCG's, de top van de Italiaanse wijnen, maar ook verrassende, onbekende streekwijnen van autochtone druivensoorten en meer dan twintig aantrekkelijk geprijsde open wijnen.

Graag adviseren wij u per gerecht welke wijn het beste past voor de perfecte smaakbeleving.

Restaurant Manager - Sam Coccoloni

Een Italiaanse maaltijd begint altijd met het serveren van een aperitivo. Dit biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de gezelligheid rond onze open haard of het terras. Na de aperitivo, wordt u begeleid doorheen ons uitstekende wijn menu, samengesteld door onze Assistant Restaurant Manager Sam Coccoloni. Afkomstig van een gezin van hoteliers, treedt Sam in de voetsporen van zijn familie. Hij breidde zijn kennis uit met het nastreven van drie diploma’s - Bachelor in Business Law, Master in Business Administration en hij behaalde een Master in Luiss Business School in samenwerking met Gambero Rosso.

Met zijn werkervaring in landen zoals Italië, Zürich en Qatar is Sam geschikt om de beste wijnen te paren met de juiste Italiaanse gerechten, waardoor u ultieme smaaksensaties beleefd.

Wijn van de maand

Cannonau di Sardegna Sardo 2013, Tenuta Soletta

Vanaf het eerste moment dat we de Cannonau zien, weten we hoe veel Umberto Soletta geeft om de rijke historie van dit eiland. Dit is een pure Sardijnse wijn! Deze wijn, die de naam Sardo draagt, heeft een oud Italiaans dorp op zijn etiket en representeerd wat de pure Cannonau is. De meest gebruikte druif in Sardinië dankt zijn geschiedenis aan eeuwen van tradities. Kort geleden werd er ontdekt dat deze druif uniek is en alleen in deze regio groeit. “Het product in zijn meest pure voorbeeld’’, dit is Umberto’s filosofie. Een Fruitige, gekruide, fluweelachtige en aanhoudende wijn. De Cannonau, wat wilt u nog meer?

Roberto

RESERVERINGEN

Online reserveren bij Roberto's

Klassiek Italiaans

Sfeervol Terras

Italiaanse Wijnen

Gratis Parkeren