WIJNEN

Het beste uit Italië

La Nostra Cantina

De wijnkaart bevat onder andere alle 35 Italiaanse DOCG's, de top van de Italiaanse wijnen, maar ook verrassende, onbekende streekwijnen van autochtone druivensoorten en meer dan twintig aantrekkelijk geprijsde open wijnen.

Graag adviseren wij u per gerecht welke wijn het beste past voor de perfecte smaakbeleving.

Sommelier
Nicolas Marrocu

Een Italiaanse maaltijd begint altijd met een aperitief (bijvoorbeeld crodino, aperol spritz, campari soda of zelfs birra artigianale). Daarna adviseert onze sommelier Nicolas u bij uw keuze van de Italiaanse wijnen.
Nicolas, oorspronkelijk uit Sardinië, studeerde aan de Associazione Italiana Sommelier. Daarna behaalde hij de gekwalificeerde WSET certificaten en studeerde hij International Food & Beverage Management met een specialisatie in wijn. Met zijn expertise heeft Nicolas alle kennis in huis om het juiste wijnadvies te geven per gerecht, passend bij uw wijnvoorkeur. Elke maand zal hij een andere wijn op deze pagina uitlichten.

Wijn van de maand

Versus Incrocio Bruni 54 2017, Vignamato

Wanneer we over Versus spreken moeten we even teruggaan naar de jaren 30 toen Bruno Bruni begon te experimenteren met druiven. Deze Incrocio Bruni 54 is een combinatie van een Italiaanse Verdicchio en een Franse Sauvignon Blanc. Door de geur en smaak staan deze twee druiven heel dicht bij elkaar. Vignamato heeft sinds de late jaren 40 zijn Verdicchios zeer geperfectioneerd en nu vele generaties later heeft de naam nog steeds zijn goede reputatie!

RESERVERINGEN

Online reserveren bij Roberto's
 
Klassiek Italiaans

Sfeervol Terras

Italiaanse Wijnen

Gratis Parkeren