WIJNEN

Het beste uit Italië

La Nostra Cantina

De wijnkaart bevat onder andere alle 35 Italiaanse DOCG's, de top van de Italiaanse wijnen, maar ook verrassende, onbekende streekwijnen van autochtone druivensoorten en meer dan twintig aantrekkelijk geprijsde open wijnen.

Graag adviseren wij u per gerecht welke wijn het beste past voor de perfecte smaakbeleving.

Sommelier
Nicolas Marrocu

Een Italiaanse maaltijd begint altijd met een aperitief (bijvoorbeeld crodino, aperol spritz, campari soda of zelfs birra artigianale). Daarna adviseert onze sommelier Nicolas u bij uw keuze van de Italiaanse wijnen.
Nicolas, oorspronkelijk uit Sardinië, studeerde aan de Associazione Italiana Sommelier. Daarna behaalde hij de gekwalificeerde WSET certificaten en studeerde hij International Food & Beverage Management met een specialisatie in wijn. Met zijn expertise heeft Nicolas alle kennis in huis om het juiste wijnadvies te geven per gerecht, passend bij uw wijnvoorkeur. Elke maand zal hij een andere wijn op deze pagina uitlichten.

Wijn van de maand

Cannonau di Sardegna Sardo 2013, Tenuta Soletta

Vanaf het eerste moment dat we de Cannonau zien, weten we hoe veel Umberto Soletta geeft om de rijke historie van dit eiland. Dit is een pure Sardijnse wijn! Deze wijn, die de naam Sardo draagt, heeft een oud Italiaans dorp op zijn etiket en representeerd wat de pure Cannonau is. De meest gebruikte druif in Sardinië dankt zijn geschiedenis aan eeuwen van tradities. Kort geleden werd er ontdekt dat deze druif uniek is en alleen in deze regio groeit. “Het product in zijn meest pure voorbeeld’’, dit is Umberto’s filosofie. Een Fruitige, gekruide, fluweelachtige en aanhoudende wijn. De Cannonau, wat wilt u nog meer?

RESERVERINGEN

Online reserveren bij Roberto's
 
Klassiek Italiaans

Sfeervol Terras

Italiaanse Wijnen

Gratis Parkeren