Ons 30-jarig jubileum

Boek een tafel

Feestelijke reis door Italië

Om ons 30-jarig jubileum te vieren, hebben we samengewerkt met de beste leveranciers en uitzonderlijke koks om een bijzondere culinaire ervaring te creëren die de unieke gerechten van de Italiaanse regio's zal laten zien. Sluit je bij ons aan in de komende maanden terwijl we de betoverende smaken van Italië verkennen en vieren!

R

Oktober & november

We beginnen met de regio Garfagnana, gelegen tussen Ligurië, Emilia-Romagna en Toscane. Chef-kok Aurelio Barattini van Antica Locanda di Sesto, een eeuwenoud restaurant, voegt zich bij ons in Roberto's. Hij is als geen ander bekend met de cultuur en de ingrediënten van zijn regio en bereikt met zijn gerechten een elegante, authentieke rustiekheid.

R

November & december

Daarna maken we de overgang naar de winter in Piemonte, waar de keuken harmonieert met de wijngaarden en cultuur van Barolo. Roberto's gaat een partnerschap aan met de familie Dogliani - eigenaars van de Batasiolo-wijnen, en Tartufi la Morra, om hun beste wijnen te presenteren naast Piemontese gerechten. De zeer gewilde tartufo bianco zal in het seizoen zijn, wat een smaaksensatie biedt van voorgerechten tot desserts.

R

Januari & februari

Na Piemonte wacht Venetië op ons! In samenwerking met Bacaromi, de bácaro in Hilton Molino Stucky, en Executive Chef Ivan Fargnoli, zullen we ons onderdompelen in het carnaval. Het draait allemaal om "ombra e cicchetti" - een Venetiaanse term voor het nippen van wijn en het genieten van kleine hapjes. Deze unieke en historisch rijke keuken vindt haar oorsprong in de Renaissance.

R

Maart & april

Terwijl de lente arriveert trekken we naar het zuiden, op zoek naar de eerste producten van het seizoen. Samen met het Rome Cavalieri Waldorf Astoria, zal Roberto's het beste van de klassieke Romeinse keuken laten zien, bekend om haar uitzonderlijke rijkdom en smaken.

R

Mei & juni

Laten we nog verder naar het zuiden gaan, naar Sorrento in Campanië, waar we Ristorante L’agrumeto in Hilton Sorrento Palace zullen bezoeken. Wees voorbereid op een ernstig geval van 'napolitudine,' de acute melancholie die we allemaal ondergaan na het ervaren van Napels en het genieten van haar heerlijke ‘streetfood’. Campanië is ook de thuisbasis van mozzarella di bufala, pizza, de beste spaghetti, buitengewone zeevruchten en wijnen van vulkanische bodem ... Smania 'e turná!

R