Private dining

Boek een tafel

Organiseer uw volgende sociale of zakelijke evenement in het serene kanaalgedeelte van Roberto. Dit besloten gedeelte van het restaurant kijkt uit over het Noorder-Amstelkanaal en biedt plaats aan maximaal 30 gasten. Kies uit een van onze vaste groepsmenu's of stel uw eigen gepersonaliseerde menu samen met ons ervaren team. Als u het zich kunt voorstellen, laten wij het tot leven komen.

R

Het kanaalgedeelte van Roberto biedt de mogelijkheid om een vergaderlunch te organiseren en zaken te combineren met pura cucina italiana. Met een geïntegreerd scherm en projector kan niets u ervan weerhouden om onder het genot van uw maaltijd te brainstormen over uw volgende grote idee!

Wilt u dat onze chef uw gasten een privé kookshow aanbiedt? Wilt u een van onze bartenders inhuren voor cocktail entertainment? Of misschien een wijnatelier met onze Hoofdsommelier? Laat ons team u helpen om van uw kleine evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. We helpen u ook graag met eventuele decoratieverzoeken om de kamer naar uw wens te transformeren.

Stuur een e-mail