Over ons

Boek een tafel

Het verhaal van Roberto's Restaurant begint 25 jaar geleden als Roberto Payer aantreedt als General Manager van Hilton Amsterdam. Zijn Italiaanse roots zijn nu terug te vinden in de authentieke Italiaanse gerechten die in Roberto’s Restaurant worden geserveerd. Deze Italiaanse gerechten zijn gecombineerd in het boek 'Puur Italiaanse Keuken'.

R

Executive Chef Franz Conde

Onder leiding van Franz worden dagelijks met veel enthousiasme alle typisch klassieke Italiaanse gerechten bereid. Franz' visie op koken en passie voor pure Italiaanse producten geven hem volop inspiratie.

R

Besloten dineren

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar de ideale locatie waar u in alle rust kunt genieten van uw gezelschap? Stop met zoeken, wij hebben de perfecte locatie voor jou. Onze Private Dining heeft een rustgevend uitzicht over de Noorderamstelgracht. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Stuur een e-mail

R

Masterclass

Leer tijdens Franz’s Masterclass hoe je de beste pasta's, de lekkerste vlees- en visgerechten en authentieke Italiaanse desserts bereidt. De masterclasses starten vanaf 10 tot 15 personen. Wil je met je collega's of vrienden een dagje in de keuken van Roberto’s Restaurant staan? 


Stuur een e-mail

Als je op zoek bent naar een nieuwe en spannende uitdaging, bekijk dan onze huidige vacatures en neem contact met ons op voor een afspraak!


Bekijk onze vacatures